Wielrennen op TV 23 mei 2022 | Waar ziet u werelduurrecordpoging Ellen van Dijk? Wielrennen
Wielrennen

Wielrennen op TV 23 mei 2022 | Waar ziet u werelduurrecordpoging Ellen van Dijk?

Wielrennen op TV 23 mei 2022 | Waar ziet u werelduurrecordpoging Ellen van Dijk?

Op maandag 23 mei is er geen koers op de weg, dus kan alle aandacht naar de werelduurrecordpoging van Ellen van Dijk. Op de overdekte baan in het Zwitserse Grenchen hoopt zij het huidige record uit de boeken te rijden. In de Leiderstrui vertelt u waar en wanneer het te zien is!

TV en tijden werelduurrecordpoging Ellen van Dijk

Ellen van Dijk van Trek-Segafredo doet op de velodroom van het Zwitserse Grenchen een poging om het werelduurrecord te verbeteren. Het huidige record staat met een afstand van 48,405 kilometer op de naam van de Britse Joscelin Lowden. Tweevoudig wereldkampioen tijdrijden Van Dijk beschikt alvast over de kwaliteiten om het record weer een stapje dichterbij de vijftig kilometer te brengen. Haar ervaring als baanrenster zal hoe dan ook goed van pas komen.

Als u het live wilt volgen, dan bent u aangewezen op een livestream. Abonnees op de Eurosport Player kunnen daar vanaf 16.50 uur terecht voor een stream. Verder komt de UCI ook met een livestream. Deze vindt u op de site van de internationale wielerbond en begint om 16.45 uur. Ook Trek-Segafredo heeft een livestream, die je hieronder kunt vinden.


Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws