Wielrennen op TV 25 juli 2022 | Zwarte gat? Niet nodig, want vanaf 10.00 uur verse koers te zien! Wielrennen
Wielrennen

Wielrennen op TV 25 juli 2022 | Zwarte gat? Niet nodig, want vanaf 10.00 uur verse koers te zien!

Wielrennen op TV 25 juli 2022 | Zwarte gat? Niet nodig, want vanaf 10.00 uur verse koers te zien!

Nu de Tour de France voor mannen afgelopen is, kan alle focus verlegd worden naar de Tour de France Femmes. Daar staat op maandag 25 juli 2022 de tweede etappe op de planning. Verder is er ook het na-Tourcriterium van Boxmeer en de Baskische klassieker Prueba Villafranca. In de Leiderstrui vertelt u waar en wanneer dit allemaal te bekijken valt.

TV en tijden etappe 2 Tour de France Femmes 2022

Op de tweede dag van de Tour de France Femmes zou het zomaar kunnen dat Lorena Wiebes in de gele trui de handen in de lucht mag steken, want de rensters krijgen een biljartvlakke etappe van 136 kilometer voorgeschoteld. De start wordt gegeven om 12.50 uur, de aankomst wordt verwacht rond 16.25 uur. Wie er vroeg bij wilt zijn kan vanaf 14.14 uur inschakelen op Sporza. Eurosport 1 en NOS zijn er één minuutje later bij, vanaf 14.15 uur. Wie het betalend medium Eurosport Player heeft kan kijken vanaf 14.00 uur.

TV en tijden Prueba Villafranca - Ordiziako Klasika 2022

Eén dag na de Tour de France maakt een deel van het WorldTour-peloton al zijn opwachting in het Baskenland voor de klassieker Prueba Villafrance - Ordiziako Klasika. Onder meer Juan Ayuso, Vincenzo Nibali, Simon Yates en Esteban Chaves staan aan de start van de wedstrijd, die omstreeks 14.15 uur zal finishen en live via YouTube te volgen is van start tot finish.

TV en tijden Daags na de Tour Boxmeer 2022

Wie maar geen genoeg kan krijgen van de koers, kan morgen afreizen naar Boxmeer voor het na-Tourcriterium van Boxmeer. Onder meer Mathieu van der Poel, Dylan Groenewegen en Fabio Jakobsen zullen van de partij zijn. Voor wie er niet bij kan zijn, hebben we goed nieuws. Het criterium is namelijk via deze link te volgen. De renners beginnen om 20 uur aan hun opdracht.

1 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws