Wielrennen op TV 25 mei 2022 | Waar ziet u etappes in Giro, Thüringen en Noorwegen? Wielrennen
Wielrennen

Wielrennen op TV 25 mei 2022 | Waar ziet u etappes in Giro, Thüringen en Noorwegen?

Wielrennen op TV 25 mei 2022 | Waar ziet u etappes in Giro, Thüringen en Noorwegen?

Woensdag 25 mei is het volle bak koers in Italië, Duitsland en Noorwegen! Zo staan er heuvelachtige etappes in de Thüringen Ladies Tour en de Ronde van Noorwegen op het programma, maar is het vooral uitkijken naar de zware bergrit in de Giro d'Italia. In de Leiderstrui vertelt u waar en hoe laat u kunt inschakelen om niks van dat alles te missen.

TV en tijden etappe 17 Giro d’Italia 2022

Woensdag is het alweer tijd voor de zeventiende etappe van de Giro d’Italia. Het wordt andermaal klimmen en dat gebeurt al meteen vanuit de start. Daarna volgt een lange afdaling, terwijl vervolgens nog een zeer lastig slot staat te wachten. Daarin doemen de Passo del Vertiolo (11,8 km aan 7,7%, maximaal 12,0%) en de Monterovere (7,9 km aan 9,9%, maximaal 15,0%) op en kunnen we weer een spannend duel voor het algemeen klassement verwachten.

De renners staan om 12.40 uur aan het vertrek en worden rond 17.13 uur aan de finish verwacht. Op Eurosport kunt u terecht om de gehele etappe live te zien. Vanaf 12.20 uur schakelen zij op het hoofdkanaal en de Eurosport Player in en zijn ze er tot het einde van de etappe bij. In de Leiderstrui verzorgt de gehele dag een liveblog en komt na afloop met een uitgebreid wedstrijdverslag.

TV en tijden etappe 2 Thüringen Ladies Tour 2022

De tweede etappe in de Thüringen Ladies Tour is een beetje vergelijkbaar met de etappe van dinsdag. Toen ging het de hele dag op en af en dat is op woensdag niet anders. Daarin staat twee keer de Höhe Weg (2,3 kilometer, aan 4,8 procent) te wachten, maar gaat het wel in dalende lijn richting de finish. De rensters staan voor de etappe over 99,6 kilometer om 13.00 uur aan de start en worden rond 15.43 uur aan de finish verwacht. Voor livebeelden kunt u terecht bij Eurosport, die op de Eurosport Player vanaf 14.00 uur live verslag doen van de wedstrijd.

TV en tijden Ronde van Noorwegen etappe 2 2022

De tweede etappe van de Ronde van Noorwegen is nogal een gekke etappe. Het kent slechts 124 kilometer en wordt gekenmerkt door één hele lange klim. Op dik vijftig kilometer van de meet staat namelijk de Dyranut te wachten, waarvan de top op 1241 meter hoogte ligt. De klim is in totaal 28,5 kilometer en kent een gemiddeld stijgingspercentage van 4,3 procent. Daarna is het in licht dalende lijn richting de finish, dus daar lijkt nog het één en ander te kunnen gebeuren. Eurosport is er op de Eurosport Player van 15.00 uur tot en met 18.30 uur bij om live verslag te doen van de wedstrijd.


Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws