Wielrennen op TV 27 november 2021 | Naast veldrijden ook baanwielrennen op televisie! Wielrennen
Wielrennen

Wielrennen op TV 27 november 2021 | Naast veldrijden ook baanwielrennen op televisie!

Wielrennen op TV 27 november 2021 | Naast veldrijden ook baanwielrennen op televisie!

In de weken dat de wielerfan van veldrit naar veldrit leeft, is het verfrissend dat er op zaterdag 27 november meer moois is om naar te kijken. Naast de cross in Kortrijk, gaan de baanwielrenners ook los in de tweede dag van de UCI Track Champions League. Waar je het ziet? In de Leiderstrui zet het op een rij.

TV en tijden X2O-Trofee Kortrijk 2021

In het veldrijden zijn we al bijna drie maanden aan het gassen en komen we zaterdag aan in Kortrijk. In de zogenaamde 'Urban Cross' gaan de wereldtoppers elkaar weer te lijf. De vrouwen beginnen om 13.45 uur aan hun wedstrijd en zijn rond 14.30 uur binnen. De mannen worden om 15.00 uur weggeschoten en zijn rond de klok van 16.00 uur klaar.

Eurosport en Sporza staan zaterdag paraat om live beelden uit te zenden. Via Eurosport 1 en de Eurosport Player, wordt er om 13.30 uur ingeschakeld. Op de zender Één kunnen de Nederlanders en Belgen terecht. Zo hoef je dus geen minuut te missen van het spektakel.

TV en tijden UCI Track Champions League Panevézys 2021

Na een succesvolle opener op Mallorca, reizen de beste baanwielrenners ter wereld op zaterdag naar Litouwen, waar de tweede ronde van de UCI Track Champions League op het programma staat. Om 17.30 uur beginnen we er al aan, met de Sprint bij de mannen. Het hele programma zit er rond de klok van 21.20 uur op.

Eurosport is er zaterdag live bij. Vanaf 17.30 uur kun je terecht bij Eurosport 1 en de Eurosport Player. RTL 7 is er door een avond darts niet live bij, maar abonnees van Videoland kunnen het avondje baanwielrennen in Litouwen ook op deze streamingdienst bekijken.


Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws