Wielrennen op TV 5 augustus 2022 | Punchen in Burgos en avondsprint in Polen Wielrennen
Wielrennen

Wielrennen op TV 5 augustus 2022 | Punchen in Burgos en avondsprint in Polen

Wielrennen op TV 5 augustus 2022 | Punchen in Burgos en avondsprint in Polen

Vrijdag 5 augustus wordt de Ronde van Polen afgesloten met een sprintetappe. Verder mogen de punchers in Burgos hun kunsten vertonen en er is mountainbiken in het Canadese Mont-Saint-Anne. In de Leiderstrui vertelt u waar en wanneer u het kan volgen!

TV en tijden etappe 7 Ronde van Polen 2022

De Ronde van Polen wordt afgesloten met een etappe naar de Poolse hoofdstad Krakau. Waar de openingsfase met verschillende beklimmingen nog behoorlijk lastig is, geldt dat allesbehalve voor het tweede deel, dat vrijwel vlak is. De sprinters mogen dus nog een laatste keer uit hun hok komen. Of weet een sterke groep aanvallers hun feestje te verstoren? Via kanaal 14 van Ziggo Sport kunt u de etappe vanaf 17.00 uur live volgen.

In tegenstelling tot de voorbije etappes kent de slotrit een late finish. De renners starten in de middag om 14.30 uur en finishen in de avond rond 18.30 uur. Via kanaal 14 van Ziggo Sport kunt u de etappe vanaf 17.00 uur live volgen. Ook zorgt In de Leiderstrui vanzelfsprekend voor een verslag op de site.

TV en tijden etappe 4 Ronde van Burgos 2022

Na een etappe voor de klimmers en klassementsrenners is de voorlaatste etappe van de Ronde van Burgos een kans voor de punchers en aanvallers. De finish is getrokken na een klimmetje van 2,1 kilometer aan 4,9 procent gemiddeld. Voor de pure sprinters is dit normaal gesproken te lastig om te winnen. Gaan de ploegen met punchers de koers controleren? Of krijgen de aanvallers vrij spel?

Om 12.43 uur starten de renners aan de etappe, waarna ze rond 16.45 aan de finish worden verwacht. Belgische kijkers kunnen de rit vanaf 15.00 uur zien op Proximus. Dat geldt ook voor abonnee’s op Pickx+ Sports, dat de etappe op Pickx+ Sports 2 uitzendt. Voor diegenen die het niet live kunnen zien, zorgt In de Leiderstrui voor een verslag.

TV en tijden etappe 1A en 1B Tour Féminin International des Pyrénées 2022

Na de Tour de Femmes begint er vijf dagen later een andere rittenkoers in Frankrijk: Tour Féminin International des Pyrénées. De koers op 2.1 niveau begint met een dubbelprogramma. De rensters rijden in de ochtend een ploegentijdrit, waarna in de middag een rit in lijn volgt. Eurosport brengt de koers live op de Eurosport Player. De uitzending van de ploegentijdrit begint 09.15 uur, die van de middagrit om 15.45 uur.

TV en tijden Wereldbeker Mountainbiken Mont-Saint-Anne 2022

De volgende Wereldbeker mountainbiken vindt in het Canadese Mont-Saint-Anne plaats. Voor de cross-country van zondag worden vrijdag de shorttrackraces voor zowel de mannen als de vrouwen verreden. Vanaf 23.20 uur kunt u deze volgen via een stream van RedbullTV. Ook is er een uitzending via het kanaal Select van Ziggo Sport. Daarvoor dient u wel over een abonnement te beschikken.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws