Wielrennen op TV 10 september 2022 | Laatste bergetappe Vuelta, vierde rit in Ceratizit Challenge Wielrennen
Wielrennen

Wielrennen op TV 10 september 2022 | Laatste bergetappe Vuelta, vierde rit in Ceratizit Challenge

Wielrennen op TV 10 september 2022 | Laatste bergetappe Vuelta, vierde rit in Ceratizit Challenge

Zaterdag 10 september staat er wederom een Spaanse dubbel op het programma. Eerst wordt de twintigste etappe van de Vuelta a España uitgezonden, waarna de vierde etappe van de Ceratizit Challenge by La Vuelta voor de vrouwen volgt. In de Leiderstrui vertelt u waar en hoe laat het te zien is!

TV en tijden etappe 20 Vuelta a España 2022

De twintigste en één-na-laatste etappe van de Ronde van Spanje 2022 begint in Moralzarzal en eindigt 181 kilometer later, in Puerto de Navacerrada. Onderweg moeten de renners liefst vijf gecategoriseerde cols bedwingen. De laatste kans voor klassementsrenners, die ongetwijfeld hun duivels zullen ontbinden.

De start van de etappe is om 12:45 uur, en de finish verwacht men rond 17:30 uur. Eurosport begint de uitzending om 14:30 uur, en de rit is ook te zien op de Eurosport Player. Sporza begint de uitzending om 15:50 op Eén. Later op de dag wordt er nagepraat over de etappe in Vive Le Vélo. Die uitzending begint om 21:10. Uiteraard kunt u ook de etappe volgen in de liveblog van In De Leiderstrui.

TV en tijden etappe 4 Ceratizit Challenge 2022

De Ceratizit Challenge is ook alweer toe aan de een-na-laatste etappe. De vierde etappe is een vrij lastige, maar niet alles beslissende rit naar Segovia. De etappe begint in Palencia, waarna de rensters liefst 164 kilometer afleggen naar de finishplaats. Vooral de openingsfase en slotfase hebben hellingen, en er zit een onverharde strook in de laatste vijftien kilometer.

De start zal rond 15:15 plaatsvinden, en de finish wordt ongeveer om 19:30 verwacht. Eurosport begint de uitzending om 18:20 op Eurosport 2 en de Eurosport Player. Sporza zendt op Canvas de rit eveneens om 18:20 uit. Bij In De Leiderstrui kunt u natuurlijk wachten op een uitgebreid verslag van de etappe.


Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws