Woods zeer ambitieus van start in Ronde van Romandië: 'Wil voor het podium strijden' Wielrennen
Wielrennen

Woods zeer ambitieus van start in Ronde van Romandië: 'Wil voor het podium strijden'

Woods zeer ambitieus van start in Ronde van Romandië: 'Wil voor het podium strijden'

Michael Woods voert de selectie van Israel-Premier Tech aan in de Ronde van Romandië. Dat maakt de ploeg bekend op de site. De Canadees stelt dat hij zeer ambitieus is voor de zesdaagse rittenkoers. Giacomo Nizzolo gaat mee voor de sprints.

'Ik wil voor het podium strijden', steekt Woods zijn ambities niet onder stoelen of banken. 'Ik heb de bergrit naar Thyon 2000 in 2021 gewonnen en ik wil die prestatie graag herhalen. Het is mentaal wel uitdagend om na Luik-Bastenaken-Luik de Ronde van Romandië te rijden, mede omdat je twee dagen na een Monument weer rond moet draaien. Normaal gesproken is het wel duidelijk hoe ik me voel. Of ik ben de beste renner van het startveld, of de slechtste. Hopelijk zit ik dit keer aan de goede kant van het spectrum.'

De selectie van Israel-Premier Tech bestaat verder dus uit sprinter Nizzolo, Chris Froome, Nick Schultz, Rick Zabel, Reto Hollenstein en Mason Hollyman.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws