Italiaanse sprinter Modolo mogelijk ploeggenoot Van der Poel bij Corendon-Circus Algemeen nieuws

Italiaanse sprinter Modolo mogelijk ploeggenoot Van der Poel bij Corendon-Circus

Door Wilbert van der Velde 26 oktober 2019 | 19:40


De rappe Sacha Modolo sluit wellicht aan bij de ploeg van Mathieu van der Poel. Volgens La Gazetta Dello Sport wordt het contract van de Italiaan bij EF Education First niet verlengd. Eerder werd hij al in verband gebracht met Israel Cycling Academy. Modolo is niet de eerste snelle man die aan Corendon-Circus wordt gelinkt. Eerder maakten we al melding van de interesse in Andre Greipel

Hoewel Modolo bekend staat als een begenadigd sprinter met maar liefst 46 overwinningen, wil het dit seizoen nog niet vlotten met de snelheidsduivel. De mindere prestaties zouden te maken hebben met verschillende voedselintoleranties die kortgeleden bij hem geconstateerd zijn. 

Dit seizoen werd het rijden van Modolo vooral gekenmerkt door opgaves en anonieme uitslagen. Wel behaalde de sprinter verschillende top tien plaatsen, waaronder een tweede plaats in de eerste etappe van de Franse etappekoers de Ster van Besseges. Modolo won in het verleden onder andere twee etappes in de Giro d’Italia en vier in de Ronde van Turkije. (foto: Sirotti)


Tags:

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!

Reageer


Meer nieuws