Familie Van der Poel rouwt om Poulidor: 'Mijn held en grootste supporter' Algemeen nieuws

Familie Van der Poel rouwt om Poulidor: 'Mijn held en grootste supporter'

Door Bram van der Ploeg 13 november 2019 | 13:36


Mathieu en David van der Poel hebben hun opa Raymond Poulidor op een mooie manier herdacht via social media. De twee rouwen allebei om zijn overlijden met een mooie foto en dito tekst erbij.

'Mijn held en mijn grootste supporter', schrijft David van der Poel via social media. Op Twitter begeleidt hij de tekst met drie alleszeggende foto's van hem, Mathieu en Poulidor samen. Op Instagram plaatste de oudste van de twee broers een prachtige foto van de overleden Fransman. 

Ook Mathieu van der Poel liet zijn volgers weten dat het nieuws is aangekomen. Bij een foto van een innige omhelzing tussen hem en zijn opa schrijft hij veelzeggend: 'Altijd zo trots'. Op zijn Insta Stories deelt de jongste Van der Poel ook nog enkele foto's.

Adrie van der Poel: 'Erg trots op zijn kleinzonen'

Adrie van der Poel heeft bij Radio 2 Antwerpen gereageerd op het nieuws: 'Als grootvader was hij erg trots op zijn kleinzonen. Zeker omdat ze in zijn voetsporen getreden zijn. Hij volgde de wedstrijden van zijn kleinzonen op de voet. In de kerstperiode kwam hij naar België en dat vond hij altijd een erg mooi uitje. Na de Ronde van Frankrijk was hij niet meer super. Na de Ronde van de Limousin ging het nog slechter met hem. Toen is hij in het ziekenhuis gesukkeld.' (foto: Sirotti)


Tags:

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!

Reageer


Meer nieuws