Dennis waarschuwt Team INEOS alvast: 'Ik zeg graag waar het nog beter kan' Algemeen nieuws

Dennis waarschuwt Team INEOS alvast: 'Ik zeg graag waar het nog beter kan'

Door Bram van der Ploeg 11 december 2019 | 13:54


Rohan Dennis heeft in een interview met Cyclingnews wat beter aangegeven hoe hij in elkaar zit. De kersverse aanwinst van Team INEOS stelt dat hij graag het beste van het beste heeft en dat hij zich niet inhoudt als hij vindt dat het anders moet.

'Er zijn altijd dingen die ik kan verbeteren en daarom heb ik voor INEOS gekozen. Zij willen mij graag pushen. Ik push op mijn beurt de teams waar ik rij om ieder klein detail te verbeteren. Dat is iets wat ik in een ploeg breng. Ik zeg graag waar het nog beter kan. Ik hou van innovatie en werken met de best mogelijke producten die op de markt zijn. Helemaal als het gaat om tijdrijden, raak ik daardoor gepassioneerd', zo legt Dennis uit.

Geeft de Australiër daarmee meteen aan waarom het stukliep bij Bahrain-Merida? Misschien. Feit is dat Dennis ook bij INEOS al precies in zijn hoofd heeft wat hij wil. 'De Olympische tijdrit is mijn grootste doel voor 2020. Ik wil bewijzen dat ik op dat podium thuis hoor, en niet voor zilver of brons. Ik wil goud.' Als voorbereiding op Tokio wil Dennis in de Giro d'Italia alvast in drie tijdritten laten zien wat hij kan. 'Drie tijdritten zijn perfect voor mij als specialist. Ik wil er graag heen, presteren en verder werken voor onze klassementsman.' (foto: Sirotti)


Tags:

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!

Reageer


Meer nieuws