Benoot langer bij Sunweb, ploeg kijkt naar grenzen als klassementsrenner Algemeen nieuws
Algemeen nieuws

Benoot langer bij Sunweb, ploeg kijkt naar grenzen als klassementsrenner

Benoot langer bij Sunweb, ploeg kijkt naar grenzen als klassementsrenner

Tiesj Benoot heeft zijn contract bij Team Sunweb verlengd tot en met 2022. Dat nieuws brengt de ploeg maandagochtend naar buiten. Benoot rijdt sinds dit seizoen voor de WorldTour-formatie.

'Alle dingen die ik van het team verwachtte, zijn uitgekomen', laat een verheugde Benoot weten in het persbericht. 'Ik ben blij met hoe we gewerkt hebben aan het begin van het seizoen en hoe het nu gaat. We passen goed bij elkaar. Ik kijk uit naar een project op lange termijn met het team en dat is waarom we het contract verlengd hebben.'

De Belg zegt enorm veel vertrouwen te voelen van de ploegleiding. Ploegleider Rudi Kemna bevestigt die gedachte: 'We wilden meer tijd om samen te werken op deze manier. Tiesj is erg getalenteerd en zijn krachten gaan we uitspelen in de Vlaamse en Waalse klassiekers. We willen hem verder laten ontwikkelen en kijken waar zijn grenzen liggen als klassementsrenner.'

Benoot zal het de komende jaren moeten doen zonder Michael Matthews in de klassiekers. Voorafgaand aan dit seizoen werden zij nog gepresenteerd als blok voor het voorjaar, maar het contract met de Australiër werd afgelopen weekend ontbonden. Hij vertrekt naar zijn oude werkgever, het huidige Mitchelton-Scott. (Foto: Sirotti)


Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws