Erik Dekker is back in business: ‘Praten gaat zoveel soepeler op de fiets’ Algemeen nieuws
Algemeen nieuws

Erik Dekker is back in business: ‘Praten gaat zoveel soepeler op de fiets’

Erik Dekker is back in business: ‘Praten gaat zoveel soepeler op de fiets’

Voor Erik Dekker is het glas halfvol. Ook de oud-profrenner ondervond volop last van het coronavirus. Zijn bedrijf, dat evenementen op en rond de racefiets en mountainbike organiseert, lag noodgedwongen stil. Maar er is weer hoop.

‘In mijn business lag het vrijwel honderd procent stil de afgelopen maanden, maar ook daar is verandering in gekomen. Bedrijven willen weer fietsnetwerkevents organiseren’, laat Dekker op twitter weten. ‘Op dit moment ben ik bezig met twee superleuke, maar ook verschillende events te organiseren. De één voor Xella Nederland, de ander voor Detron/De Koning Vergouwen Advocaten. Netwerken, fietsevent’, hashtagt Dekker, die ook als gastspreker te boeken is.

De vader van profrenner David Dekker ziet wielrennen als het nieuwe golf, de sport waar omheen veel genetwerkt wordt. ‘Zet eens een helm op en ga fietsen met je relaties, het managementteam of met je medewerkers. Praten gaat zoveel soepeler op de fiets. Iets bespreken en iemand echt leren kennen, fietsend door een mooi landschap is veel gemakkelijker. Veel leuker toch om te netwerken op de fiets in plaats van in een benauwd achterafzaaltje?’, zo lokt Dekker via zijn website zijn klanten. (Foto: Erikdekker.nl)


Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws