Pedersen bespringt teamgenoot Mullen op diens hotelkamer: ‘Lachen toch?’ Algemeen nieuws
Algemeen nieuws

Pedersen bespringt teamgenoot Mullen op diens hotelkamer: ‘Lachen toch?’

Pedersen bespringt teamgenoot Mullen op diens hotelkamer: ‘Lachen toch?’

Welke teamgenoot maakt Ryan Mullen aan het lachen tijdens en rondom wielerraces? Die vraag werd de renner van Trek-Segafredo gesteld op camera. Het antwoord? Wereldkampioen Mads Pedersen.

‘Hij maakt mij niet één enkele keer aan het lachen, maar diverse keren op een dag. Zo kwam hij gisterenavond nog mijn kamer in en viel languit op mij neer op mijn bed. Hij is echt een grappenmaker. De afgelopen twee jaar zijn we naar elkaar toegegroeid en we zijn echt vrienden geworden. Hij is een goede gozer', aldus Mullen.

Hij noemt Pedersen in het filmpje de beste teamgenoot die hij tot nu toe heeft gehad. ‘Wanneer Mads de deur achter zich dichttrekt van de hotelkamer, hoor je hem na tien seconden alles bij elkaar schreeuwen. Schreeuwt hij mijn naam erbij. Gooit hij weer alles door elkaar, terwijl ik net tien seconden aan het relaxen was. Telefoons weg, noem het maar op. Hij doet dat diverse keren op een dag. Mijn getuige is Jasper Stuyven. Die kan er ook om lachen. Maar ik ga Pedersen zeker een keer terugpakken. Hij kan een grap terug verwachten.’ Wordt vervolgd dus.

Mullen over grappenmaker Pedersen

(foto: Sirotti).

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws