Mollema hoeft zich geen zorgen te maken: 'Heeft ons al vaak geholpen' Algemeen nieuws
Algemeen nieuws

Mollema hoeft zich geen zorgen te maken: 'Heeft ons al vaak geholpen'

Mollema hoeft zich geen zorgen te maken: 'Heeft ons al vaak geholpen'

Bauke Mollema hoeft zich volgens ploegleider Steven de Jongh weinig zorgen te maken over zijn aflopende contract bij Trek-Segafredo. In gesprek met De Telegraaf laat hij weten: 'Hij heeft ons al vaak geholpen met mooie zeges.'

De Jongh onderstreept dat veel renners wél in de problemen zullen komen met hun contract door de coronacrisis: 'Maar daar verwacht ik hem niet bij. Er zijn genoeg anderen die meer problemen zullen ondervinden om ergens aan de bak te komen.' Volgens de ex-coureur heeft zijn landgenoot zich in het verleden vaak genoeg bewezen voor de ploeg. Zo won hij afgelopen najaar bijvoorbeeld nog de Ronde van Lombardije.

Mollema zelf is echter nog niet erg bezig met dit soort zaken: 'Dit is niet het moment om te praten over een nieuw contract. Er is veel onzekerheid, maar het is geen geheim dat ik het bij deze ploeg prima naar mijn zin heb. Voor nu ligt mijn focus enkel op fit blijven en zorgen dat ik er sta als de wedstrijden weer beginnen.' (Foto: Sirotti)


Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws