Tolhoek blijft het proberen: 'Ik hoop dat deze week het kwartje nog goed valt' Algemeen nieuws
Algemeen nieuws

Tolhoek blijft het proberen: 'Ik hoop dat deze week het kwartje nog goed valt'

Tolhoek blijft het proberen: 'Ik hoop dat deze week het kwartje nog goed valt'

Antwan Tolhoek was andermaal in de aanval te bespeuren in de Ronde van Zwitserland. Helaas zat er ook nu geen overwinning in. Op de website van de ploeg reageert hij op zijn etappe.

Het goede rijden van Tolhoek komt niet uit de lucht vallen. 'Sinds de Ruta del Sol heb ik een hele goede vorm te pakken. Ik denk dat ik nu gewoon goed gekoerst heb, maar het is zuur dat ik het dan niet haal vandaag. Bergop was ik één van de beteren, maar ik moest de hele tijd gokken. Op de steile stukken heb ik ze geprobeerd te lossen. Ik kan mezelf niks verwijten. Het kwartje moet de goede kant op vallen, ik hoop dat dat deze week nog gebeurt', aldus de Zeeuw.

Ploegleider Addy Engels was het eens met Tolhoek. 'Antwan was heel sterk vandaag. Ik denk dat hij één van de beteren was in de kopgroep. Hij is een klimmer pur sang die het liefst een lastigere aankomst heeft. En dan moet je gaan gokken. Ik vind het ook mooi om te zien hoe Gijs (Leemreize, red.) in zijn debuutjaar zich kan tonen op WorldTour-niveau', aldus Engels.


Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws