Was Quick-Step Floors onsportief na crash? 'Als we niet winnen, lacht iedereen daarmee' Algemeen nieuws
Algemeen nieuws

Was Quick-Step Floors onsportief na crash? 'Als we niet winnen, lacht iedereen daarmee'

Was Quick-Step Floors onsportief na crash? 'Als we niet winnen, lacht iedereen daarmee'

Patrick Lefevere en Oliver Naesen vinden niet dat Quick-Step Floors iets valt aan te rekenen na de E3 Harelbeke. De ploegbaas van Quick-Step en de renner van AG2R zagen de formatie volle bak doorrijden na een massale valpartij.

'Wij rijden vanaf het begin van de wedstrijd op kop. Als we niet winnen, lacht iedereen daarmee: Quick-Step dom gereden. Maar als ze achter ons vallen, mogen wij plots niet meer rijden vooraan... Komaan', sneert Lefevere tegen HNB. De ploegleider complimenteert liever zijn troepen. 'Niki is een speciale, maar zulke mannen heb ik graag. Vooral de manier waarop doet me superveel plezier.'

Naesen kijkt na de val, waarbij hij zelf van fiets moest wisselen, ook niet naar Quick-Step. 'Dat het onsportief was van Quick-Step? Het was niet aan hen om de boel stil te leggen, wel aan de organisatie of de jury, als die dat nodig zouden vinden.' Uiteindelijk kwamen enkele renners uit de val zelfs nog terug aan kop. 'Op het einde had ik het gevoel: we rijden ernaartoe. Maar dan mag er niemand voor zijn eigen uitslag rijden en dat gebeurt natuurlijk niet', besluit Naesen bij Sporza.


Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws