Vrouw van Van Aert over Van der Poel: 'Het zijn niet de beste vrienden' De Klassiekers
De Klassiekers

Vrouw van Van Aert over Van der Poel: 'Het zijn niet de beste vrienden'

Vrouw van Van Aert over Van der Poel: 'Het zijn niet de beste vrienden'

De sneer van Wout van Aert aan het adres van Mathieu van der Poel na Gent-Wevelgem suddert nog na. Dat heeft ook Sarah De Bie, de vrouw van Van Aert, geweten toen ze door Vive Le Vélo werd bevraagd.

In het begin van hun suprematie in het veld werden ze vaak als vijanden geschetst, toen ze naar de weg overstapten werd het beeld van vrienden gegeven. Allebei die beelden kloppen eigenlijk niet, volgens De Bie. 'Het zijn niet de beste vrienden, maar ze krabben elkaar de ogen niet uit. Ze weten zelf ook wel dat ze elkaar sterker maken, zoals dat altijd is geweest.'

Zoals De Bie al vaker heeft aangegeven, hebben zij en Van Aert het eigenlijk heel weinig over de koers. Zo is ook zijn band met Van der Poel niet het onderwerp dat aan de ontbijttafel besproken wordt. Het is dus nog afwachten of dit invloed gaat hebben op het koersverloop in de komende Ronde van Vlaanderen, die op 18 oktober verreden wordt. (Foto: Sirotti)

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws