Bilbao ziet zichzelf niet op het eindpodium: 'Kelderman heeft een sterk team' Giro d'Italia
Giro d'Italia

Bilbao ziet zichzelf niet op het eindpodium: 'Kelderman heeft een sterk team'

Bilbao ziet zichzelf niet op het eindpodium: 'Kelderman heeft een sterk team'

Pello Bilbao draait heerlijk mee in de bovenste regionen van het Giro-klassement, al moest hij zijn tweede stek vlak voor de rustdag wel afgeven aan Wilco Kelderman. Hij wil dat roze, maar in Milaan is dat onrealistisch, laat hij weten aan Marca.

Bilbao heeft de vrijheid om te kiezen wat hij wil en zijn keuze is gevallen op het vechten voor het klassement. 'Het motiveert me om met de beste renners te rijden. Ik kijk naar het roze. Ik weet dat ik een slechte dag kan hebben waardoor het klassement verkeken is, maar het is het waard om te proberen die trui even aan te mogen trekken. Minimaal een dag, daar blijf ik voor vechten.'

Op het eindpodium ziet hij zich echter niet, daar voorspelt hij drie andere kleppers. 'De volgorde weet ik niet, maar ik gok op Jakob Fuglsang, Vincenzo Nibali en Kelderman. Kelderman heeft een heel sterk team om hem met die taak te helpen. We moeten nog een enorm stuk en we hebben al gezien dat alles kan gebeuren in deze Giro. (Foto: Sirotti)

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws