TOTO ziet Bernal als favoriet voor elfde etappe van de Giro Giro d'Italia
Giro d'Italia

TOTO ziet Bernal als favoriet voor elfde etappe van de Giro

TOTO ziet Bernal als favoriet voor elfde etappe van de Giro

Woensdag 19 mei is het tijd voor de elfde etappe in de Giro d’Italia. Het peloton rijdt van Perugia naar Montalcino. Het wordt een etappe die over ruim 35 kilometer aan witte grindwegen gaat. Bookmaker TOTO verwacht dat Egan Bernal de elfde etappe van de Ronde van Italië wint!

Deze etappe lijkt op de Strade Bianche en is 162 kilometer lang. Door de witte grindwegen en de stoffige veldweggetjes lijkt het een mooie etappe te worden. Het begin van de elfde etappe is vlak, maar met nog zeventig kilometer te gaan, gaat men beginnen aan de eerste grindweg. Naast de onverharde wegen zijn er ook wat klimmen voor de renners.

Bernal kan vol vertrouwen beginnen aan de elfde etappe van de Giro. De Colombiaanse renner werd afgelopen maart derde tijdens de Strade Bianche. Hij eindigde toen achter Mathieu van der Poel en Julian Alaphilippe. Volgens TOTO is Bernal de grootste favoriet. Je krijgt 4,85 keer je inzet terug als de oud-winnaar van de Tour de France de elfde etappe van de Giro wint.

Voor de elfde etappe zijn er meerdere favorieten. Allereerst behoort Peter Sagan tot één van de kanshebbers. In 2013 en 2014 werd hij tweede tijdens de Strade Bianche. Hij kent het parcours dus en weet wat hij moet doen. Volgens TOTO is Sagan dan ook een van de topfavorieten. Als de Slowaak woensdag wint, dan krijg je 23,00 keer je inzet terug!

Tot slot behoort ook Alberto Bettiol tot de favorieten. Hij komt uit de streek waar de etappe zal plaatsvinden en kent het parcours dus als geen ander. Bovendien werd hij vorig jaar vierde in de Strade Bianche. Bookmaker TOTO zet hem op de vierde plaats wat betreft de etappewinst. Als jij wel vertrouwen hebt in Bettiol, dan kun je inzetten. Als hij wint, krijg je 15,25 keer je inzet terug!

Nog geen account bij TOTO? Deze spannende etappe is het uitgelezen moment om te beginnen met meespelen! Maak hier een account aan en zet je kennis om in euro’s.


Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws