Kerckhoffs roept andermaal op tot versterking voor Dumoulin bij Team Sunweb Opinie
Opinie

Kerckhoffs roept andermaal op tot versterking voor Dumoulin bij Team Sunweb

Kerckhoffs roept andermaal op tot versterking voor Dumoulin bij Team Sunweb

Raymond Kerckhoffs heeft zich niet voor het eerst hard gemaakt voor versterkingen bij Team Sunweb. De journalist van De Telegraaf stelt dat nieuwe renners broodnodig zijn als ondersteuning voor Tom Dumoulin.

Kerckhoffs vraagt zich bij Radio 1 af of Sunweb niet doorslaat in het niet uit willen geven van geld en het volgens de filosofie blijven werken met jonge talenten. 'Het budget van Team Sunweb wordt geschat op zeventien miljoen, dus daar zul je toch wel wat renners voor om Dumoulin kunnen zetten.'

'Ik was afgelopen week in de Deutschland Tour en toen vroeg ik hem waarom hij niet met zijn vuist op tafel slaat', zo vervolgt Kerckhoffs over een gesprekje met Dumoulin zelf. 'Jij bent de kopman, jij moet ervoor zorgen dat je jouw ploeg krijgt. Hij blijft diplomatiek, hij is een veel te nette en bescheiden Limburger. Daar moet hij zich in ontwikkelen. Op papier hebben ze best een goede ploeg met Oomen, Kelderman en Matthews, maar dan moet wel alles goed gaan en mag niemand geblesseerd zijn. Daar mag je niet vanuit gaan.' (foto: Team Sunweb)

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws