Advertorial: Wie wint de clash in het Centraal Massief? Tour de France
Tour de France

Advertorial: Wie wint de clash in het Centraal Massief?

Advertorial: Wie wint de clash in het Centraal Massief?

De Tour de France 2020 is aanbeland in het Centraal Massief. Vrijdag gaat etappe dertien van Châtel-Guyon naar Puy Mary. Er zitten 4.400 hoogtemeters in de etappe, die 191 kilometer lang is. Er is dit jaar geen etappe in de Tour die meer hoogtemeters telt dan deze dertiende etappe. Een clash tussen de klassementsrenners komt er hoe dan ook, maar of die clash ook om de ritzege zal gaan, is nog even afwachten. Bookmaker TOTO denkt van wel, want Primoz Roglic is de favoriet.

Uiteraard gaat Team Jumbo-Visma proberen zijn slag te slaan. Tom Dumoulin en Roglic willen Team INEOS op een grotere achterstand zetten tijdens de dertiende etappe. Beide renners van Jumbo-Visma hebben al eens laten zien goed te kunnen rijden in de bergen. Dumoulin gaf Chris Froome in 2015 bijvoorbeeld het nakijken op de steile Alto de Puig Llorenca tijdens de Vuelta.

Voor zijn teamgenoot Roglic verliep de aanloop naar de Tour allesbehalve vlekkeloos. De Sloveen was klassementsleider in het Critérium du Dauphiné, maar viel in de voorlaatste etappe. Hierdoor moest hij opgeven en stond er een vraagteken achter zijn naam voor de Tour. Toch begon Roglic in Nice en won hij de vierde etappe. Voor het eerst was de finish bergop. Roglic kwam als eerste over de streep in Orcières-Merlette.

Als jij denkt dat een van de renners van Jumbo-Visma vrijdag opnieuw bergop wint, dan kun je inzetten bij TOTO. Verwacht jij in de dertiende etappe een zege van Roglic? Dan kun je inzetten en krijg je 7,30 keer je inzet terug! Uiteraard krijgt Jumbo-Visma concurrentie van Team INEOS. Egan Bernal wil ook een tik uitdelen aan het Nederlandse team en kan dat doen tijdens deze etappe.

Vorig jaar was Bernal de winnaar van de Tour de France. Ook dit jaar behoort de Colombiaan tot de favorieten voor de eindzege, samen met Roglic. Als er daadwerkelijk een clash komt tussen de klassementsrenners, is Bernal waarschijnlijk present. Verwacht jij dat de renner van Team INEOS wint in Puy Mary? Dan kun je inzetten en 30 keer je inzet terugkrijgen.

Nu de Tour over de helft is, is de kans natuurlijk ook aanwezig dat de avonturiers alle ruimte krijgen om te strijden voor de etappezege. Er gaat dus een hoop gebeuren in etappe dertien van de Ronde van Frankrijk. Een zeer interessante clash in het Centraal Massief tijdens een pittige etappe van Châtel-Guyon naar Puy Mary!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws