Valverde kiest interessante combinatie in 2020: 'Zal geen probleem zijn' Tour de France
Tour de France

Valverde kiest interessante combinatie in 2020: 'Zal geen probleem zijn'

Valverde kiest interessante combinatie in 2020: 'Zal geen probleem zijn'

Alejandro Valverde gaat in 2020 de Tour de France rijden. Dat heeft Movistar-baas Eusebio Unzué laten weten aan Zikloland. Maar niet veel later rijdt de oude vos ook nog de Olympische Spelen, wat een interessante combinatie is.

Valverde zal de Tour de France niet rijden om in de derde week af te stappen met het oog op Tokio, zo benadrukt Unzué. '21 dagen Tour de France is niet de ideale voorbereiding, omdat deze renners de volgende dag naar Tokio moeten vliegen. Dan is er weinig tijd voor aanpassing aan onder meer de temperatuur, al denk ik niet dat dat voor Alejandro een probleem zal zijn.'

De olympische wegwedstrijd staat zes dagen na de laatste Tourdag op het programma. Dat doet niets af van de Tourambities van Valverde. 'We willen de Tour zo goed mogelijk eindigen.' Voor Valverde wordt het zijn negende Tour de France op rij. Waarschijnlijk rijdt hij deze naast zijn nieuwe ploegmaat Enric Mas. (Foto: Sirotti)


Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws