Gelukkige Vos na zege in Kortrijk: 'Het was echt pittig, maar dat was het waard' Veldrijden
Veldrijden

Gelukkige Vos na zege in Kortrijk: 'Het was echt pittig, maar dat was het waard'

Gelukkige Vos na zege in Kortrijk: 'Het was echt pittig, maar dat was het waard'

Marianne Vos stond na haar overwinning in de X2O Trofee-cross in Kortrijk uiteraard met een glimlach bij het flashinterview. De Nederlandse van Jumbo-Visma boekte haar eerste overwinning van de crosswinter en was daar meer dan tevreden mee.

'Het ging snel, de hele wedstrijd', pufte Vos. 'Denise Betsema hield het tempo er goed in en Ceylin del Carmen Alvarado kwam er met veel snelheid bij. Ik probeerde zo dicht mogelijk bij haar te blijven, omdat ik wist dat ik op die manier nog om de zege zou kunnen strijden. In de laatste meters heb ik vervolgens alles gegeven', stelt de winnares.

Vos deelde complimenten uit aan de organisatie van de veldrit in Kortrijk. 'Het was zwaar voor iedereen, maar dat is het meestal in de cyclocross. Dit is een heel mooi rondje, dat maakte het wel leuk. Een overwinning maakt het natuurlijk fijner. Al bij al was het echt wel pittig, maar dat was het waard.'

1 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws