Keisse in dankwoord: 'Het was een ongelofelijke reis en ik ben dankbaar voor alles' Veldrijden
Veldrijden

Keisse in dankwoord: 'Het was een ongelofelijke reis en ik ben dankbaar voor alles'

Keisse in dankwoord: 'Het was een ongelofelijke reis en ik ben dankbaar voor alles'

De loopbaan van Iljo Keisse zit er definitief op. De Belg van Quick Step-Alpha Vinyl nam zondag afscheid in de Zesdaagse van Gent, waar de supporters een mooi afscheid in petto hadden voor de loyale knecht.

Keisse spreekt in een communiqué van zijn ploeg zijn dank uit. 'Ik weet niet waar ik moet beginnen... alles begon hier. Ik droomde al sinds ik een klein kind was van het rijden van ze Zesdaagse, toen ik hier zat en de renners bekeek vanuit het publiek. In 2005 won ik voor de eerste keer en dat was een droom die werkelijkheid werd, een geweldig moment.'

'Sinds die editie ging het sneller en sneller, maar ik heb altijd van iedere seconde genoten. Ik heb zoveel gekregen van het publiek hier en ook altijd wat terug proberen te geven. Het was een ongelofelijke reis en ik ben dankbaar voor alles. Ik wil iedereen bedanken: mijn vrouw, kinderen, Patrick (Lefevere, red.), iedereen die dicht bij mij staat. Bedankt voor alle support', sluit Keisse af.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws