Veldrijden op TV 14 november 2021 | Tábor vormt decor van zesde Wereldbekercross Veldrijden
Veldrijden

Veldrijden op TV 14 november 2021 | Tábor vormt decor van zesde Wereldbekercross

Veldrijden op TV 14 november 2021 | Tábor vormt decor van zesde Wereldbekercross

Waar er zaterdag nog volop gekoerst werd op Belgische bodem, strijkt het crosscircus zondag neer in het Tsjechische Tábor. Daar staat namelijk de zesde manche van de Wereldbeker op het programma. Zowel de mannen- als de vrouwencross worden live uitgezonden op TV, en In de Leiderstrui zocht voor je uit hoe laat.

TV en tijden Wereldbeker Tábor

Allereerst mogen de vrouwen het zondag laten zien in de strijd om de Wereldbeker. Lucinda Brand leidt het klassement, maar wordt op de hielen gezeten door een gevaarlijke landgenote: Denise Betsema. Ook dames als Ceylin del Carmen Alvarado, Yara Kastelijn en Annemarie Worst zijn van de partij in alweer de zesde manche, die om 13.25 uur van start gaat. Het Belgische Telenet Play Sports is er al vanaf 13.00 uur bij, terwijl Eurosport twintig minuutjes later inschakelt op de (betaalde) Eurosport Player. Sporza is helaas niet van de partij, aangezien zij de voorkeur geven aan het uitzenden van basketbalwedstrijden.

Zo'n anderhalf uur later, om 14.50 uur, is het tijd voor de mannencross. Lars van der Haar zal zijn kersverse Europese kampioenstrui ongetwijfeld eer aan willen doen, maar de vraag is of de Nederlander opnieuw op kan boksen tegen het geweld van Pauwels Sauzen-Bingoal. We gaan het zien, en wel vanaf 14.50 uur, wanneer de mannen uit de startblokken schieten. Telenet Play Sports is er wederom al ietsjes eerder bij: om 14.25. Eurosport faciliteert livebeelden vanaf 14.45 uur op de Eurosport Player. De NOS zendt beide crossen alleen online uit.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws