Veldrijden op TV 28 november 2021 | Frans uitstapje voor de crossers in Wereldbeker! Veldrijden
Veldrijden

Veldrijden op TV 28 november 2021 | Frans uitstapje voor de crossers in Wereldbeker!

Veldrijden op TV 28 november 2021 | Frans uitstapje voor de crossers in Wereldbeker!

De Wereldbekers volgen elkaar dit crossseizoen in rap tempo op. Zondag 28 november is het Franse Besançon de setting voor de Wereldbeker van zowel de vrouwen als de mannen. In de Leiderstrui vertelt u waar en wanneer het te volgen is!

TV en tijden Wereldbeker veldrijden Besançon 2021

Het Franse Besançon is zondag het strijdtoneel van alweer de achtste Wereldbeker van dit crossseizoen. Bij de mannen gaat Eli Iserbyt ruimschoots aan de leiding. Loopt hij verder uit op Toon Aerts? Voor de afwezige Europees kampioen Lars van der Haar hoeft de Belg alvast niet te vrezen. Bij de vrouwen ligt een Nederlands feestje in de verwachting. Zo stond in de vorige Wereldbeker achter de eerste negen plekken een Nederlands vlaggetje. Geldt dat zondag ook voor de tiende plek?

De vrouwen beginnen om 13.40 uur aan hun cross, waar het vanaf 15.00 uur de beurt is aan de mannen. Beide crossen kunt u van begin tot eind volgen bij Eurosport op Eurosport 1 en de Eurosport Player. Voor Belgische kijkers is Telenet Play Sports ook een optie. Daar begint de uitzending om 13.30 uur. Nederlandse kijkers kunnen de cross verder volgen via een livestream op de site en app van de NOS. Bent u niet in de gelegenheid om de cross live te zien, dan biedt Sporza mogelijk uitkomst. Zij zenden om 17.15 uur een samenvatting uit op zender Eén.

Lees meer over:
Veldrijden Wielrennen op TV

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws