Veldrijden op TV 4 januari 2022 | Tussendoortje in Gullegem met Pidcock als blikvanger Veldrijden
Veldrijden

Veldrijden op TV 4 januari 2022 | Tussendoortje in Gullegem met Pidcock als blikvanger

Veldrijden op TV 4 januari 2022 | Tussendoortje in Gullegem met Pidcock als blikvanger

Dinsdag 4 januari wacht de crossers even geen Wereldbeker, Superprestige of X20 Trofee maar een ‘losse cross’ in Gullegem. Waar de meeste wereldtoppers verstek laten gaan voor deze cross, kiest Tom Pidcock wel voor wat extra competitie. In de Leiderstrui vertelt u waar u de cross kunt volgen!

TV en tijden Hexia Cyclocross Gullegem 2022

Om 13.45 uur begint het programma met de cross van de vrouwen, zonder toppers als Lucinda Brand en Denise Betsema, maar met toptalent Shirin van Anrooij en haar landgenotes Yara Kastelijn en Inge van der Heijden. Mogelijk kan de Canadese Maghalie Rochette het de Nederlandse vrouwen lastig maken. Vanaf 15.00 uur mogen de mannen aan de bak. Tom Pidcock is dé absolute blikvanger. De Brit presteert sinds zijn rentree in het veld wisselvallig, maar lijkt met een podiumplek in Baal en de winst in Hulst de goede vorm te pakken te hebben. In de cross van Gullegem zal hij met name concurrentie krijgen van het Tormans-duo Quinten Hermans en Corné van Kessel.

Wilt u de cross zien, dan kunt u bij Sporza terecht. Zij zenden de veldrit uit op zender Eén, waar u vanaf 13.45 uur achtereenvolgens de vrouwen- en mannencross live kunt volgen. Belgische kijkers kunnen de veldrit verder ook via een livestream op de app of site van Sporza zien.


Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws