Veldritwereld smacht naar Van Aert: 'Enige waardige tegenstander Van der Poel' Veldrijden
Veldrijden

Veldritwereld smacht naar Van Aert: 'Enige waardige tegenstander Van der Poel'

Veldritwereld smacht naar Van Aert: 'Enige waardige tegenstander Van der Poel'

Niemand gaat Mathieu van der Poel dit seizoen zomaar kunnen kloppen. Tot die conclusie is de veldritwereld gekomen nadat hij zijn eerste drie crossen van zijn seizoen won. En in die crossen was hij nog niet eens in topvorm. Dat maakt het gemis van Wout van Aert opeens een stuk groter.

‘Mathieu is iemand die niets laat liggen’, zegt ex-bondscoach Rudy De Bie bij Het Nieuwsblad. ‘Wil je hem kloppen, zal dat door pech of een offday gebeuren, maar niet op waarde. Wat dat betreft missen we Wout van Aert. Met de stappen die Wout afgelopen zomer heeft gezet, zou hij een waardig tegenstander zijn’, aldus De Bie. Van Aert is nog herstellende van een blessure.

Ook Niels Albert mist Van Aert, zo schrijft hij in zijn column voor Het Laatste Nieuws. Maar hij betwijfelt of hij het duel aan kan gaan. ‘Wout heeft andere doelen. Hij zal crossen om zijn wegseizoen voor te bereiden. Als we nog een duel willen zien in de cross, zal het van Van Aert moeten komen. Maar daarop moeten we nu nog een jaartje wachten’, aldus Albert, die hoopt Van Aert weer rond de kerst te verwelkomen in het veld. (Foto: Joris Verwijst / In de Leiderstrui)


Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws