Vos staat voor debuut bij Jumbo-Visma: 'Heb er erg veel zin in' Veldrijden
Veldrijden

Vos staat voor debuut bij Jumbo-Visma: 'Heb er erg veel zin in'

Vos staat voor debuut bij Jumbo-Visma: 'Heb er erg veel zin in'

Marianne Vos maakt zondag haar debuut in het tenue van Jumbo-Visma. De Nederlandse rijdt dan haar eerste veldrit van het nieuwe jaar in de Wereldbeker-wedstrijd van Hulst. Ze kijkt erg uit naar die wedstrijd, zo laat ze weten.

Het wordt de tweede cross van de Wereldbeker waar Vos dit seizoen aan de start staat. Na een veertiende plek in Dendermonde vertelt ze in een persbericht van haar nieuwe ploeg al veel zin te hebben in de wedstrijd: 'Ik kijk er erg naar uit om in Hulst van start te gaan in het tenue van Team Jumbo-Visma. Ik vind het mooi om daarmee de kleuren van de ploeg te kunnen laten zien in het vrouwenpeloton, te beginnen in de cross.' Afgelopen week presenteerde de ploeg het nieuwe tenue voor dit jaar.

'Het zal even wennen zijn voor zowel de fans al voor mezelf', kijkt ze alvast vooruit op de wedstrijd. Na twee jaar voor CCC-Liv te hebben gereden, maakte ze afgelopen najaar de overstap naar de Nederlandse formatie bekend: 'Maar ik voel me warm ontvangen binnen de ploeg en ik ben heel erg blij met de ondersteuning.'

3 claps
3 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws