Velofilie Podcast | Danny Nelissen praat tussen de fietsen in Valkenburg over Parijs-Roubaix Velofilie Podcast
Velofilie Podcast

Velofilie Podcast | Danny Nelissen praat tussen de fietsen in Valkenburg over Parijs-Roubaix

Velofilie Podcast | Danny Nelissen praat tussen de fietsen in Valkenburg over Parijs-Roubaix

Er is geen mooiere bezigheid dan praten over koers. Onze podcast-man (presentator) Kamiel Reckman toog naar Valkenburg, om daar te praten met oud-renner en commentator Danny Nellissen.

Hij is heden ten dage Commercieel Manager van het Shimano experience Centre. Met de meest begerenswaardige wedstrijdfietsen van Sagan, Alaphilippe, Bernal en Dumoulin, de shirts van alleen maar winnaars en onder het genot van een stuk echte Limburgse vlaai werd er gesproken over Mathieu van der Poels klasse, over vijf dagen survivallen in de sneeuw, over gekke valpartijen, over de technische sprongen in de ontwikkeling van de Shimano groepen en over het rijden van Parijs-Roubaix.

Nelissen heeft mooie verhalen en anekdotes. Wanner Parijs-Rouaix ter sprake komt, beginnen zijn ogen te glinsteren. Luister mee en let op: vergeet niet te abonneren op de Velofilie Podcast!

Luister S03E09 van Velofilie Podcast powered by In de Leiderstrui

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws