Velofilie Podcast

Velofilie Podcast is dé wielerpodcast voor fans met een groot koershart. In samenwerking met In de Leiderstrui bespreekt Kamiel Reckman de prachtige wereld van het wielrennen. We houden u op de hoogte van het laatste nieuws en de mooiste verhalen uit de podcast. Daarnaast vindt u hier extra informatie en leest u hoe onze shows te luisteren zijn.

Over Velofilie Podcast

Velofilie Podcast is een podcast voor iedereen die van wielrennen houdt. Als actief Velofiel draagt Kamiel de fiets, de sport en de coureurs een warm hart toe. Met de podcast deelt hij deze grenzeloze passie met iedereen die hetzelfde gevoel draagt, maar hoopt hij ook anderen aan te kunnen steken met het koersvirus. De uitzendingen zijn uniek en zullen de luisteraars meer dan eens stevig verrassen!

In de Leiderstrui ondersteunt de wens om de liefde voor de koers met iedereen te kunnen delen. Als nieuwswebsite hoefde u al niets te missen van het belangrijkste wielernieuws, maar nu kunt u ook naar onze analyses, opiniestukken en achtergronden luisteren. Kortom: met de tandem Velofilie-In de Leiderstrui bent u altijd voorzien van uw benodigde dosis wielrennen.

Ook Velofiel? Blijf op de hoogte!

Ben je nou óók helemaal hoteldebotel van het wielrennen? Dan hebben we goed nieuws! Je hoeft namelijk nooit meer een show te missen. Via je favoriete streamingsaanbieder kun je je abonneren op de podcast, maar je kunt ook via de website en sociale kanalen van In de Leiderstrui alle uitzendingen vinden. De podcast valt daarnaast te volgen via een eigen kanaal op Twitter en Instagram.

Luisteren naar Velofilie Podcast

Spotify

Apple Podcast

Contact met de makers

Heb jij een tip, een vraag of misschien wel een leuk bericht voor de podcast? Dan kun je ons op verschillende manieren bereiken. Je kunt mailen naar velofiliepodcast@gmail.com of redactie@indeleiderstrui.nl, een bericht sturen via sociale media én zelfs een voice-message achterlaten. Hiervoor surf je naar onze Anchor-pagina, waarna je jouw bericht inspreekt. Misschien hoor je het bericht dan wel terug in een van de podcasts!

Namens Velofilie en In de Leiderstrui wensen we je veel luisterplezier toe.

Velofilie Podcast nieuws

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties