Velofilie Podcast | Favorieten en dark horses voor het Vlaamse Openingsweekend Velofilie Podcast
Velofilie Podcast

Velofilie Podcast | Favorieten en dark horses voor het Vlaamse Openingsweekend

Velofilie Podcast | Favorieten en dark horses voor het Vlaamse Openingsweekend

De Omloop Het Nieuwsblad en Kuurne-Brussel-Kuurne vormen voor veel wielervolgers dé opener van het seizoen. Met deze twee prachtwedstrijden en een mooie samenwerking in het verschiet, blikt In de Leiderstrui in samenwerking met Velofilie Podcast vooruit op een schitterend voorjaar.

Het koersjaar is inmiddels enkele weken weer van start en fans ontwaken langzaam maar zeker uit hun lange winterslaap. Na een periode van plannen en organiseren beklinken In de Leiderstrui en Velofilie Podcast in de eerste aflevering de samenwerking. Hoofdredacteuren Tom van der Salm en Jannick van der Hooft schuiven aan bij Kamiel Reckman om te praten over dit medium, maar natuurlijk ook om hun liefde voor de koers te delen.

Talenten, verrassingen en favorieten voor de eerste twee grote voorjaarswedstrijden komen ter sprake, niet in de minste plaats omdat alle aanwezigen in de podcast zelf ook druk gepuzzeld hebben voor hun voorjaarspooltjes. Lastminute-wijzigingen worden niet aangeraden, maar in de uitzending kunnen jullie horen welke dark horses naar voren geschoven worden. Veel luisterplezier toegewenst.

Lees ook: meer informatie over Velofilie Podcast

Luister S03E01 van Velofilie Podcast powered by In de Leiderstrui


Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws