Velofilie Podcast | Pogacar of Van Aert als 'de nieuwe Merckx' en nog veel meer Velofilie Podcast
Velofilie Podcast

Velofilie Podcast | Pogacar of Van Aert als 'de nieuwe Merckx' en nog veel meer

Velofilie Podcast | Pogacar of Van Aert als 'de nieuwe Merckx' en nog veel meer

Het wegseizoen zit er al eventjes op, maar dat betekent niet dat er niks te bespreken is in het peloton. Sterker nog, de heren van de Velofilie Podcast hebben namelijk weer een vol uur verse wielerpraat voor je paraat staan. In dit artikel lees je wat je van de aflevering kunt verwachten.

Velofilie-presentator Kamiel Reckman ontvangt in deze aflevering van de podcastserie voormalig IDL-redacteur Wesley van Bavel en Jeroen van Bruggen. Samen hebben zij het over de status van Tadej Pogacar in het peloton. Wat kunnen, of moeten, we met de eeuwige vergelijking met Eddy Merckx? Het is een vraag die haast niet te beantwoorden valt, maar waar wel uren over doorgepraat zou kúnnen worden door de scherpe tongen van de Velofilie Podcast. Zeker wanneer ook de all-rounder Wout van Aert nog bij de discussie betrokken wordt...

De heren bespreken daarnaast de cross en het baanwielrennen van de afgelopen periode, natuurlijk met de nodige extra aandacht voor de Nederlanders Lars van der Haar en Harrie Lavreysen. Ook worden de positie van bondscoach Loes Gunnewijk, de kansen van Remco Evenepoel in een grote ronde en het pillengebruik in het peloton uitgebreid behandeld. Een diverse aflevering dus!

Luister Velofilie Podcast (28 november 2021)


Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws