Velofilie Podcast is terug: 'De Tour de France schreeuwt om Dumoulin' Wielrennen
Wielrennen

Velofilie Podcast is terug: 'De Tour de France schreeuwt om Dumoulin'

Velofilie Podcast is terug: 'De Tour de France schreeuwt om Dumoulin'

De Velofilie Podcast is terug van weggeweest! Door drukte moesten we het een paar maanden zonder stellen, maar de heren zijn weer fris en fruitig om met een nieuwe insteek de podcast te herstarten. Kamiel heeft samen met Wesley en Jeroen weer het nodige te bespreken.

In de nieuwe podcast hebben de mannen het onder andere nog over het parcours van de Tour de France, waar Wesley één ding mist, maar ook één iets graag ziet verschijnen. ‘De afvalstrijd of de lijdensweg van een lange bergrit hoort ook in de Tour en die mis ik een beetje. Dat terzijde vind ik het een heel mooi parcours, met een tijdrit als opening en slot, kasseien, grote bergen, en de Alpe d’Huez. Alles zit erin. Ik vind eigenlijk dat het wel om Tom Dumoulin schreeuwt.’

Daarnaast bespreken de heren het afgelopen jaar en komt voorbij wie zij de renner van het jaar en de ontgoocheling van het jaar vonden.

Luister Velofilie Podcast - Powered by In de Leiderstrui 

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws