Velofilie Podcast: Zijn de twijfels rond de dominantie van Pogacar terecht of oneerlijk? Velofilie Podcast
Velofilie Podcast

Velofilie Podcast: Zijn de twijfels rond de dominantie van Pogacar terecht of oneerlijk?

Velofilie Podcast: Zijn de twijfels rond de dominantie van Pogacar terecht of oneerlijk?

De prestaties van Tadej Pogacar zijn imponerend. Het duistere verleden van het wielrennen plaatst echter altijd vraagtekens achter iedere coureur die op een willekeurig moment het beste durft te zijn. Is dat terecht? Of oneerlijk tegenover de nieuwe generaties? Moeten we hier wel zo mee bezig zijn? In de Velofilie Podcast wordt er openlijk over gediscussieerd.

In de Leiderstrui-redacteur Wesley van Bavel en podcast-presentator Kamiel Reckman durven anno 2021 nergens hun hand voor in het vuur te steken, maar weten ook dat de wielersport anno 2021 nu eenmaal beter is dan ooit. 'Misschien heeft een wetenschapsteam wel een methode gevonden die Pogacar gewoon veel sterker laat zijn', aldus Van Bavel.

Raak niet in paniek, we hadden het ook nog over andere onderwerpen dan alleen de manier van koersen. Het wrok dat Team Movistar koestert jegens Richard Carapaz, maar ook nog Mathieu van der Poel en Wout van Aert, samen in een bejaardentehuis. Uiteraard wordt er ook vooruitgekeken op de rit met twee keer de Mont Ventoux. Dit en meer!

Luister Tourbeschouwing E3 Velofilie Podcast: Bizar snel, sneller, snelst - Powered by In de Leiderstrui


Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws