Fenix-Deceuninck slaat belangrijke slag met langer aanblijven Puck Pieterse: 'Makkelijke beslissing' Vrouwenwielrennen
Vrouwenwielrennen

Fenix-Deceuninck slaat belangrijke slag met langer aanblijven Puck Pieterse: 'Makkelijke beslissing'

Fenix-Deceuninck slaat belangrijke slag met langer aanblijven Puck Pieterse: 'Makkelijke beslissing'

Puck Pieterse heeft haar contract bij Fenix-Deceuninck verlengd. Dat maakt de ploeg bekend op haar kanalen. De Nederlands kampioene in het veldrijden heeft nu een verbintenis tot februari 2027, wat ongeveer gelijk valt met het einde van het veldritseizoen.

Pieterse, ook al jarenlang succesvol actief in het mountainbiken, reageert zelf verheugd op het nieuws. 'Dit was een logische en makkelijke beslissing. Het mooie aan dit team en de structuur is dat ik verschillende disciplines kan blijven beoefenen. Ik kan bouwen op een geweldige omgeving qua training en coaching. Ik heb er vertrouwen in dat ik me hier kan blijven ontwikkelen in de komende jaren.'

Volgens Fenix-Deceuninck focust Pieterse zich komende zomer uitsluitend op het mountainbikeseizoen, daar de Nederlandse volgend jaar wil schitteren op de Olympische Spelen in Parijs. De veelzijdige renster reed dit jaar ook op de weg en werd vijfde in Strade Bianche.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws