Lidl-Trek heeft leiderstrui in Vuelta Feminina te pakken: 'Wel balen van valpartij Van Dijk' Vrouwenwielrennen
Vrouwenwielrennen

Lidl-Trek heeft leiderstrui in Vuelta Feminina te pakken: 'Wel balen van valpartij Van Dijk'

Lidl-Trek heeft leiderstrui in Vuelta Feminina te pakken: 'Wel balen van valpartij Van Dijk'

Lidl-Trek mocht zich na een nagelbijtende finale winnaar noemen van de ploegentijdrit in La Vuelta Feminina. Het was een spel van honderdsten van seconden, maar uiteindelijk was de Amerikaanse formatie nét iets sneller dan Visma | Lease a Bike en SD Worx.

Het was namens Lidl-Trek Gaia Realini die haar wiel als eerst over de meet drukte en zich dus de eerste leidster mocht noemen. 'Ik ben heel blij met dit resultaat', vertelde de 22-jarige Italiaanse in het flashinterview. 'Zowel voor mij als de ploeg is dit prachtig.'

Van Dijk en Backstedt gingen tegen de grond

Toch ben ik niet helemaal tevreden, aangezien in de allerlaatste bocht twee van mijn ploeggenotes onderuit schoven', doelt ze vervolgens op de valpartij van Ellen van Dijk en Elynor Backstedt (beide dames konden hun weg gelukkig wel vervolgen).

'Toch ben ik natuurlijk wel heel blij. Ik focus me graag op de ritten die komen gaan', concludeerde de ranke dame. We gaan er alles aan doen om deze trui binnen de ploeg te houden', sloot ze het kort maar krachtige vraaggesprek af.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws