BORA-hansgrohe met twee man op eindpodium Romandië: 'Een erg sterke prestatie als team' Wielrennen
Wielrennen

BORA-hansgrohe met twee man op eindpodium Romandië: 'Een erg sterke prestatie als team'

BORA-hansgrohe met twee man op eindpodium Romandië: 'Een erg sterke prestatie als team'

Dorian Godon wist op ietwat verrassende wijze de slotrit in de Ronde van Romandië te winnen, het eindklassement ging zoals verwacht naar Carlos Rodriguez. De overige eindpodiumplaatsen werden bezet door BORA-hansgrohe, met Aleksandr Vlasov en Florian Lipowitz op twee en drie. Die BORA-boys reageerden via de officiële kanalen van hun broodheer op de prestatie!

'Ik ben echt blij met dit resultaat', aldus Lipowitz, de jonge Duitser die toch wel een beetje als revelatie gold. 'Voor de race had ik nooit gedacht dat ik hier vooraan zou kunnen rijden. Ik kwam hier met gemengde gevoelens, want ik heb nog niet zoveel wedstrijddagen gehad en ik kwam rechtstreeks van een hoogtestage. Ik wist niet zeker hoe mijn vorm zou zijn. Dat ik nu vooraan kan rijden, geeft me veel vertrouwen.'

Vlasov lovend over revelatie Lipowitz

Ook Vlasov was te spreken over zijn 'zilveren stek'. 'Ik denk dat het een goede week was voor de ploeg, met uiteindelijk twee podiumplaatsen in de eindrangschikking. Ook in de koninginnenrit lieten we als team mooie dingen zien. Dat was echt een goede prestatie. Voor mijzelf was het eveneens een mooie wedstrijd. Ik ben zeer te spreken over mijn vorm. Florian liet op zijn beurt zien dat hij erg sterk is. Ik wens hem veel succes richting zijn eerste Giro d'Italia.'

In een reactie direct na afloop reageerde eindwinnaar Rodriguez ook kort op zijn victorie. 'Deze overwinning betekent heel veel voor mij. Ik ben heel tevreden met wat ik de afgelopen week heb laten zien. Dit is mijn eerste eindoverwinning op WorldTour-niveau en dus een extra bijzondere zege', vertelde de Spanjaard van INEOS Grenadiers.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws