馃帴 Van Vleuten en Bredewold in het zonnetje gezet bij FC Utrecht, hoofdcoach Jans kent de Europees kampioene niet Vrouwenwielrennen
Vrouwenwielrennen

馃帴 Van Vleuten en Bredewold in het zonnetje gezet bij FC Utrecht, hoofdcoach Jans kent de Europees kampioene niet

馃帴 Van Vleuten en Bredewold in het zonnetje gezet bij FC Utrecht, hoofdcoach Jans kent de Europees kampioene niet

Met voetbalclub FC Utrecht gaat het vooralsnog niet al te best in de Eredivisie. De ploeg van trainer Ron Jans staat immers op een schamele zeventiende plaats in de algemene rangschikking. Afgelopen weekend speelde de bijna-hekkensluiter met 1-1 gelijk tegen FC Twente. Voorafgaand aan die wedstrijd werden een aantal sporters met roots in de provincie Utrecht gehuldigd, onder wie Annemiek van Vleuten en Mischa Bredewold. En dat leverde ergens wel bijzondere beelden op...

Atlete Dafne Schippers, waterpoloster Sarah Buis, Van Vleuten, Bredewold... allemaal dames die op een bepaalde manier een band hebben met Utrecht en om die reden - naast hun geweldige sportieve prestaties uiteraard - werden gehuldigd in de Galgenwaard.

Voorafgaand aan de plechtigheden kwam hoofdcoach Jans langs bij de dames in kwestie. Bij de meeste sportheldinnen wist de 65-jarige voetbalman wel het een en ander te plaatsen, al had hij bij Europees kampioene Bredewold - afkomstig uit Amersfoort - geen flauw benul. Geen ramp natuurlijk, maar de beelden haalden wel de socials van de NOS.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws