Van Vleuten zet letterlijk en figuurlijk eerste stapjes in revalidatie: '40 uur later!' Vrouwenwielrennen
Vrouwenwielrennen

Van Vleuten zet letterlijk en figuurlijk eerste stapjes in revalidatie: '40 uur later!'

Van Vleuten zet letterlijk en figuurlijk eerste stapjes in revalidatie: '40 uur later!'

Annemiek van Vleuten is al een stuk meer te spreken over het herstel van haar bekken- en schouderbreuk. De renster van Team Movistar viel in Parijs-Roubaix hard en dacht even dat haar vakantie in het water zou vallen, maar klinkt twee dagen later al een stuk positiever.

Op social media deelt Van Vleuten een filmpje van haarzelf terwijl ze over de gangen van het Rijnstate ziekenhuis in Arnhem loopt. '40 uur later!', is de bijgevoegde tekst, gevolgd door wat uitleg. 'De doktoren adviseerden me om wat te lopen en mijn pijngrens als richtlijn te gebruiken. Gisteren ben ik begonnen met drie stapjes, vandaag kan ik al enkele meters lopen!'

Dat is al een stuk beter dan het advies dat ze van het ziekenhuis in Roubaix kregen. 'Van het advies om drie weken horizontaal te liggen... naar dit! Off season ziet er ineens weer een stuk beter uit', aldus een opgetogen Van Vleuten.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws