🎥 Chaos in de E3: Van Baarle en Skaarseth vallen hard, Pogacar ontsnapt met stuurkunsten aan crash Wielrennen
Wielrennen

🎥 Chaos in de E3: Van Baarle en Skaarseth vallen hard, Pogacar ontsnapt met stuurkunsten aan crash

🎥 Chaos in de E3: Van Baarle en Skaarseth vallen hard, Pogacar ontsnapt met stuurkunsten aan crash

De E3 Saxo Classic ontbrandde vrijdag vroeg en met spektakel komen helaas ook altijd valpartijen. Op het moment dat de koers werd beslist van voren, zagen we enkele lelijke crashes in korte tijd.

Pogacar schiet rechtdoor, maar herstelt

Eerst was er Tadej Pogacar, die groot onheil nog maar net kon voorkomen. De Sloveen van UAE Team Emirates hield de bocht niet en schoot rechtdoor. Gelukkig geen sloten, muurtjes of hekken daar, maar de ruimte om met wat stuurkunsten via de stoep terug te keren in de groep.

Tekst gaat verder onder de video

Skaarseth knalt hard op een stoeprand

Na Pogacar was er de Noor Anders Skaarseth, die in een achtervolgende groep plots uit balans raakte en keihard op een stoeprand knalde. Hij bleef zitten en gaf logischerwijs op. Wie de beelden ziet, voelt de pijn door de ledematen schieten...

Tekst gaat verder onder de video

Van Baarle valt, op moment dat Van der Poel gaat

Tot slot Dylan van Baarle, voor het niet de E3 werd waarvan hij had gedroomd. De winnaar van Omloop Het Nieuwsblad miste eerst al de slag om de eerste groep en toen er werd teruggekeerd, lag Van Baarle plots op de kasseien. De reactie van de Jumbo-Visma-man toont aan dat het pijn heeft gedaan. Hij verliet niet veel later de wedstrijd, meldde de wedstrijdorganisatie.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws