馃摳 Dit bespraken Van der Poel en Ganna op de iets te krappe bank na Milaan-Sanremo Wielrennen
Wielrennen

馃摳 Dit bespraken Van der Poel en Ganna op de iets te krappe bank na Milaan-Sanremo

馃摳 Dit bespraken Van der Poel en Ganna op de iets te krappe bank na Milaan-Sanremo

Mathieu van der Poel wist zaterdag op werkelijk voortreffelijke wijze Milaan-Sanremo te winnen, maar veel ruimte voor luxe was er na afloop niet voor de Nederlander. Hij werd samen met nummers twee en drie Filippo Ganna en Wout van Aert op een iets te krappe bank gezet, waar de Belg dan ook snel vanaf stapte.

Online regende het al snel reacties. 'De meest ongemakkelijke situatie ooit', stelde wielervolger Mihai Simion. 'Lekker knus, gezellig bankje', deelde Bram Tankink mee. 'Als je op je lazer hebt gekregen van je moeder en niet meer mag buitenspelen voordat je hebt gezegd wie de bal door de ruit van de buren heeft getrapt', was het oordeel van Thijs Zonneveld.

Van der Poel, die er wel om kon lachen, werd op de persconferentie na afloop ook gevraagd naar het onderwerp van gesprek op het bankje. 'Ik had het met Filippo over zijn programma, dat was het eigenlijk. Ik was benieuwd welke wedstrijden hij in Vlaanderen zou gaan rijden.'

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws