馃帴 Dubbel pech voor Pinot: na valpartij 贸贸k nog ferme klap in gezicht door Trek-verzorger Wielrennen
Wielrennen

馃帴 Dubbel pech voor Pinot: na valpartij 贸贸k nog ferme klap in gezicht door Trek-verzorger

馃帴 Dubbel pech voor Pinot: na valpartij 贸贸k nog ferme klap in gezicht door Trek-verzorger

Wat een pech weer voor Thibaut Pinot: de Franse klimmer was in een tijdsbestek van een paar minuten bij twee ongelukkige momenten betrokken. Eerst viel hij in het peloton, waarna hij vervolgens een ferme tik kreeg in het gezicht van een verzorger.

Pinot kwam op zo'n vijftig kilometer van de finish ten val in het peloton, maar de coureur van Groupama-FDJ kon gelukkig alweer snel zijn weg vervolgen. Op het moment dat hij terug kwam aansluiten bij het peloton, stond hem echter opnieuw een zeer pijnlijk moment te wachten. Terwijl hij aan de zijkant van de weg zijn positie weer opzocht, kwam hij hard in aanraking met de vuist van een Trek-verzorger die in de berm stond.

De botsing zorgde ervoor dat Pinot opnieuw van de fiets moest, maar ook hier was er weinig schade aan hem te zien. Na een kort oponthoud stapte hij weer op de fiets in de jacht op het peloton.

Video: Pinot in gezicht geraakt door Trek-verzorger


Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws