🎥 Heerlijk! Visma | Lease a Bike toont prachtige beelden van eerste buitentraining Wout van Aert Wielrennen
Wielrennen

🎥 Heerlijk! Visma | Lease a Bike toont prachtige beelden van eerste buitentraining Wout van Aert

🎥 Heerlijk! Visma | Lease a Bike toont prachtige beelden van eerste buitentraining Wout van Aert

Het onlangs naar buiten gebrachte goede nieuws vanuit Visma | Lease a Bike is letterlijk in beeld gebracht. Wout van Aert, die in Dwars door Vlaanderen zeer onfortuinlijk tegen het asfalt ging en derhalve moest beginnen aan een lang revalidatietraject, heeft zijn eerste training buiten achter de rug en beelden daarvan verschenen in een op X gepubliceerde video.

Allemaal zijn we benieuwd hoe het gaat met het herstel van de Vlaming. Steeds beter, zo konden we laatst al concluderen. De Belgische alleskunner toonde zich al steeds vaker op Strava met flinke wandelingen en trainde ook al regelmatig op de rollers, recentelijk gevolgd door het eerste ritje buiten. Duidelijk voorzichtig, dat wel. De Belg reed een dik uur in de rondte, goed voor een dikke dertig kilometer in totaal. De revaliderende man uit Herentals deelde het ritje op Strava. Het rondje reed Van Aert op een nieuwe mountainbike.

Er lijken meer video's rondom hersteltraject Van Aert aan te komen, hint naar deelname Giro d'Italia?

Dinsdagmiddag, bijna één week na dat ritje, bracht zijn Nederlandse broodheer dan ook een video naar buiten. Daarin is te zien hoe Van Aert weer langzaam op de weg terug is en dus voor het eerst weer de buitenlucht opsnuift met zijn koersvélo. 'Het is alweer bijna vier weken geleden dat ik viel. Het voelt heel fijn om weer in de buitenlucht te rijden', horen de Kempenaar zeggen.

Tijd om te lachen was er in de dertig seconden durende video ook. 'Als je ergens een lekker ijsje wil eten, moet je hier rechtsaf gaan', legt een goedgemutste Van Aert uit. We mogen er bovendien vanuit gaan dat het niet bij deze Van Aert-video blijft. In een extra tweet geeft Visma | Lease a Bike alvast een kleine teaser door te stellen more coming up soon. Hint de ploeg dan op een eventuele deelname aan de Giro d'Italia? Het belooft in ieder geval een spectaculair nieuwtje te worden!

Zien: Van Aert traint weer voor het eerst buiten na harde crash

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws