🎥 Offday voor Hofstetter en Bianchi in GP Denain: Fransman Arkéa-Samsic breekt twee keer zijn stuur Wielrennen
Wielrennen

🎥 Offday voor Hofstetter en Bianchi in GP Denain: Fransman Arkéa-Samsic breekt twee keer zijn stuur

🎥 Offday voor Hofstetter en Bianchi in GP Denain: Fransman Arkéa-Samsic breekt twee keer zijn stuur

De 64e editie van de GP Denain zal voor Hugo Hofstetter de boeken in gaan als een dag om snel te vergeten. De 29-jarige Fransman van Arkéa-Samsic stond als één van de favorieten aan de start, maar brak donderdag in korte tijd twee keer zijn stuur.

De eerste crash was op een kleine 47 kilometer van de streep. Hofstetter kon snel door, maar de linkerkant van zijn stuur was wel aan barrels. Een dikke twintig kilometer later zagen we hem opnieuw door het beeld flitsen en opnieuw in de achtervolging. Nu was de rechterkant van zijn reservefiets aan de beurt.

Pech voor Hofstetter, die een goed resultaat op zijn buik kon schrijven. Niet per se omdat hij in geslagen positie zat, wel omdat hij met slechts twee fietsen van start ging. Hij moest zodoende door met een gebroken stuur van zijn originele racefiets. We zijn ook heel benieuwd hoe fietssponsor Bianchi naar deze koers heeft gekeken...

Video: Hofstetter breekt twee keer zijn stuur in GP Denain


Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws