🎥 U wil tijdens een koers oversteken via het zebrapad, mag dat? Rund um Köln-kopgroep (en vrouw) met schrik vrij Wielrennen
Wielrennen

🎥 U wil tijdens een koers oversteken via het zebrapad, mag dat? Rund um Köln-kopgroep (en vrouw) met schrik vrij

🎥 U wil tijdens een koers oversteken via het zebrapad, mag dat? Rund um Köln-kopgroep (en vrouw) met schrik vrij

Een opmerkelijke situatie in Rund um Köln, waar de ontstane kopgroep op 115 kilometer van de finish moest uitwijken voor een oudere vrouw die met haar rollator wilde oversteken. Ze gebruikte daarvoor wel het zebrapad, maar of het nu helemaal goed geregeld was...

De meeste coureurs uit de kopgroep weten de vrouw te ontwijken, al komt één renner wel in aanraking met de vrouw. In eerste instantie lijkt het erop dat ze door de val ten val gebracht wordt, maar wanneer de camera draait, zien we haar staan aan de kant van de weg.

Waarschijnlijk kwam iedereen dus met de schrik vrij, al leek wel de rollator hard geraakt. 'Jezus, Maria, Jozef', hoorden we de Duitse commentator zeggen. Ook Bas Tietema deelde de beelden van het incident op zijn X-account.

Video: kopgroep in Rund um Köln in aanraking met oudere vrouw met rollator

Place comments

666

0 Comments

More comments

You are currently seeing only the comments you are notified about, if you want to see all comments from this post, click the button below.

Show all comments

more news