📸 Van Aert en Van Empel lopen samen hard: 'Gelukkig gene grote vuurbal gezien' en 'Ik moet just niks' als Strava-titels Wielrennen
Wielrennen

📸 Van Aert en Van Empel lopen samen hard: 'Gelukkig gene grote vuurbal gezien' en 'Ik moet just niks' als Strava-titels

📸 Van Aert en Van Empel lopen samen hard: 'Gelukkig gene grote vuurbal gezien' en 'Ik moet just niks' als Strava-titels

Verschillende renners van Visma | Lease a Bike - zowel uit de heren- als de damesploeg - vertoeven momenteel op Tenerife, waar zij bezig zijn aan een hoogtestage. Onder hen ook wereldtoppers Wout van Aert en Fem van Empel, die dinsdagochtend saampjes op pad trokken. Niet om te fietsen, maar om te hardlopen! Zowel de Nederlandse als de Vlaming uploadde een Strava-bestand van de hardloopsessie.

De 21-jarige Van Empel liep ietsjes meer dan vier kilometer en deed dat in iets minder dan twintig minuten. 'Wij moeten just niks', luidde de titel van haar Strava-tochtje, waarbij ze natuurlijk refereerde aan de welbekende uitspraak van Van Aert. 'Genoten', zette de Noord-Brabantse vervolgens nog in het bijschrift.

Van Aert richtte zich in zijn Strava-titel dan weer op een bekende uitspraak van Van Empel. Tenminste, eigenlijk doelde hij op een quote uit de fameuze New Kids-reeks. Van Empel - woonachtig in Den Dungen, het dorp dat naast Maaskantje een 'prominente' rol speelt in de cultserie - maakte bij juichgebaren of in interviews regelmatig gebruik van quotes of motto's uit die komedieserie. 'Gelukkig gene grote vuurbal gezien', omschreef Van Aert zijn 6,18 kilometer lange hardlooptocht.

Gespot op Strava: Van Empel en Van Aert (Visma | Lease a Bike) doen samen hardlooprondje

vanempelhardloop
vanaerthardloop

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws