Adverteren bij wielerplatform In de Leiderstrui in 2023? Dit zijn de opties voor jou en je bedrijf! Wielrennen
Wielrennen

Adverteren bij wielerplatform In de Leiderstrui in 2023? Dit zijn de opties voor jou en je bedrijf!

Adverteren bij wielerplatform In de Leiderstrui in 2023? Dit zijn de opties voor jou en je bedrijf!

In de Leiderstrui is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een van de grootste wielerwebsites van Nederland. Dagelijks bereiken wij tienduizenden wielerliefhebbers in Nederland en België met onze nieuwsartikelen en eigen content. Hier zetten we de komende jaren graag nóg meer stappen in en door de mogelijkheid tot adverteren aan te bieden, zorgen wij ervoor dat we u ook in de toekomst van meer kwalitatieve stukken kunnen voorzien.

Als wielerplatform bereikt In de Leiderstrui, dat onderdeel is van Valkering Media, tussen de 500.000 en 1.500.000 wielerfans per maand. Dit aantal verschilt sterk door of het in het wielerseizoen is of niet. Het grootste gedeelte van de bezoekers is 45 jaar of ouder. Van de bezoekers is 65 procent man en 35 procent vrouw. Het aantal paginaweergaven dat In de Leiderstrui haalt varieert tussen de 2 miljoen per maand tot 6,5 miljoen per maand in het wielerseizoen. Deze statistieken zijn gebaseerd op Google Analytics en gemeten in het wielerseizoen van 2022.

Wat zijn de opties bij In de Leiderstrui?

In de Leiderstrui vindt het belangrijk dat nieuws rond de belangrijkste renners uit het peloton voor iedereen toegankelijk blijft. De afgelopen jaren hebben we een trouwe schare lezers weten op te bouwen met ons snelle nieuws en onze unieke content. Om in de toekomst verder te bouwen aan onze website, extra content te genereren en nog dieper de koers in te duiken, zijn inkomsten uit de advertentiemarkt daarom van wezenlijk belang. Op onze website zal gesponsorde inhoud duidelijk aangegeven worden, zodat de lezer hiervan bij het lezen op de hoogte is.

Er zijn verschillende opties om je bedrijf zichtbaarheid te bieden bij In de Leiderstrui. Zo is er de mogelijkheid om advertorials te plaatsen, SEO-artikelen of het inkopen van ruimte via banners. Door te adverteren bij In de Leiderstrui ben je ervan verzekerd dat je bedrijf of organisatie gezien wordt door duizenden bezoekers in Nederland en Vlaanderen, die allemaal interesse hebben in fietsen en wielrennen.

Een voorbeeld van een advertorial vind je hier.

Mocht je interesse hebben in adverteren bij In de Leiderstrui, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via sales@indeleiderstrui.nl en/of s.valkering@valkeringmedia.nl. Ook voor vragen kun je op de hiervoor genoemde e-mailadressen terecht.

Eveneens is het mogelijk om advertorials of banners in te kopen via Media Futures Market.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws