Almeida komt met schrik vrij na valpartij: 'Zonder mijn ploeggenoten was ik niet meer teruggekomen' Wielrennen
Wielrennen

Almeida komt met schrik vrij na valpartij: 'Zonder mijn ploeggenoten was ik niet meer teruggekomen'

Almeida komt met schrik vrij na valpartij: 'Zonder mijn ploeggenoten was ik niet meer teruggekomen'

Voor Joao Almeida verliep de derde rit van de Giro d'Italia niet perfect. De Portugees van UAE-Team Emirates kwam samen met Mads Würtz Schmidt (Israel-Premier Tech) ten val, al lijkt de schade op het eerste oog mee te vallen bij de klassementsrenner.

'Het was geen perfecte dag. Een jongen voor me kwam ten val, waarna ik ook tegen de grond ging', liet Almeida in een korte reactie weten via zijn ploeg.

'Ik sprong direct weer op mijn fiets en had het geluk dat mijn ploeggenoten er waren', vertelde hij nog. 'Zonder hen was ik nooit meer teruggekomen. Ik focus me nu op mijn herstel en hoop dat ik mijn niveau kan blijven behouden.'

UAE-Team Emirates verloor met Brandon McNulty ook een man in de top tien. De drager van de witte trui liet zich naar het scheen uitzakken in de finale, daar hij zich in het restant van de Giro d'Italia wil focussen op ritzeges.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws