Andermaal plek twee voor Cosnefroy: 'Maar ik had graag de zege gepakt' Wielrennen
Wielrennen

Andermaal plek twee voor Cosnefroy: 'Maar ik had graag de zege gepakt'

Andermaal plek twee voor Cosnefroy: 'Maar ik had graag de zege gepakt'

Voor de tweede maal in vier dagen vond Benoit Cosnefroy zichzelf terug op plek twee in een klassieker. Werd hij zondag nog op de lijn geklopt door Michal Kwiatkowski van INEOS Grenadiers, woensdag in de Brabantse Pijl bleef Magnus Sheffield hem solo voor.

De Britse ploeg is dus een plaaggeest voor Cosnefroy, die woensdag wel in de gaten had dat het een lastig verhaal zou worden gezien het wedstrijdverloop. 'Het is nooit makkelijk, maar zeker niet in een finale met drie renners van INEOS Grenadiers.' Naast Sheffield eindigden ook Ben Turner en Tom Pidcock vooraan namens die ploeg, op plek vier en vijf van de kopgroep van zeven.

Cosnefroy: 'Move Wellens was gevaarlijk'

'Ik ben blij om er opnieuw bij te zitten, maar ik mis nog steeds die zege. Die had ik graag gepakt', vervolgt Cosnefroy, die ook nog wat zei over het manoeuvre dat Tim Wellens maakte in de sprint. 'Ik zat in Tim zijn wiel, maar zijn move was wat ongebruikelijk. Het was wel gevaarlijk', concludeert de Fransman van AG2R Citroën Team. Wellens werd uiteindelijk ook teruggezet van plek drie naar zeven.


Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws